Niatku Sudah Tercapai ?



Assalamualaikum  :)
Sihat kawan-kawanku ?

Korang ingat tak entry ni ? Ina ada cakap kan nak berhenti baca novel
dan novel SAU yang last Ina nak baca .

Alhamdullilah .
Ina rasa niat Ina dah tercapai .
: D

Ina dah baca novel SAU dan korang nak tahu tak ?
Hari ahad, isnin dan selasa lepas Ina ada kelas tambahan .
Kawan-kawan Ina bawak novel. Kebiasaannya Ina rasa teruja , rasa nak je baca.

Tapi tak pada hari tersebut . Ina tengok cover novel tu je .
Nak baca sinopsis pun malas. Apatah lagi nak membacanya.

Pelik kan ? Ina yang 'gila' novel boleh malas nak baca novel !!
Apa-apa pun syukurlah niat Ina yang satu tu dah tercapai .

Niat Ina untuk kurangkan masa 'bersama' FB dan blog pun dah tercapai .
Yang ni dah lama dah .

Kalau Ina bukak FB tiba-tiba rasa FB ni membosankan. 
 Nak chat pun malas .
Sama dengan blog. Malas nak menulis , idea pun
kering . Hihihi

Hmmm...
Wassalam sahabat-sahabatku.  :)

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.