Drop Your Link And I'll BW Yours (Part 3)


ASSALAMUALAIKUM!


Seperti yang pernah ditulis di senarai cadangan untuk aktiviti 2014
di entry INI.... di perancangan yang ke-4 saya ada suakan mahu
blogwalking blog blogger lain. Jadi ni nak buat lahni. 



Korang letak link blog korang dan akan saya BW ke link blog yang
ditinggalkan di ruang komen entry ini. 
Okey, sekarang dah boleh.....


DROP YOUR LINK AND I'LL BW YOURS !!


#Novel: Yang Seperti Dia - Limited Edition (Idea Kreatif Publication)


-ORDER DIBUKA DARI 27 SEPTEMBER 14 SEHINGGA 15 OKTOBER 2014-

Assalamualaikum.

Buat peminat-peminat novel yang ingin mendapatkan novel Limited Edition
dari Idea Kreatif Publication. Lebih-lebih lagi kepada peminat penulis
Hani Fazuha dan Syeena Hamdan, boleh lah dapatkan novel L.E ini dengan ajen-ajen terpilih IKP:



| PERHATIAN |

*Novel ini hanya SEKALI CETAK sahaja 
**TIDAK DIJUAL DI MANA-MANA BOOKSTORE! 
***Cara untuk dapatkannya hanya MELALUI ONLINE SEHINGGA 15 OKTOBER
**** Berminat? Hubungi ajen-ajen IKP seperti yang tertera di atas.



YANG SEPERTI DIA - LIMITED EDITION
Penulis : Hani Fazuha(Asalkan Dia Bahagia) & Syeena Hamdan (Langit Biru Yang Sama)

ISBN : 978-967-0718-11-8
Harga : RM 27(Semenanjung) + postage RM 6 = RM33
               RM 30(Sabah Sarawak) + postage RM 10 = RM40


Sinopsis :

ASALKAN DIA BAHAGIA
Dunia ini bukan hanya untuk kita dan hidup ini, bukan hanya untuk ketawa gembira. 
Payahnya menjadi seorang Adira Imani apabila bahagia yang dia ada seakan tiba-tiba 
ditarik pergi.
Payahnya menjadi seorang Haris Aryan apabila setiap kebaikannya sering disalah erti.
Payahnya menjadi seorang Ikmal Reza apabila setiap yang dia mahu tak pernah mampu 
dimiliki.
Lebih payah lagi apabila cinta yang wujud di hati, harus disimpan sendiri.



LANGIT BIRU YANG SAMA
Peliknya cinta bila kita sendiri tidak tahu bagaimana ia boleh tiba-tiba ada.
Sakitnya rasa apabila kita tahu orang yang kita suka sebenarnya tidak layak untuk kita cinta.
Ainun sedar, dia bukan siapa-siapa. Walau Alzam kata ‘kita’ memandang langit yang sama, tapi bumi yang kita pijak ada bezanya.
Tapi, Alzam ada caranya yang tersendiri bagaimana untuk menjadikan Ainun hak miliknya.

Mischievous Kiss 2: Love in Okinawa (DramaJepun)


OMG! OMG! OMG!

MISCHIEVOUS KISS 2 ???

Nak melompat-lompat sampai ke bintang rasanya. Macam tak caya. Haha
Ada sambungan Mischievous Kiss: Love in Tokyo. Wooh! Teruga giloss. Ahak!
Tapi daku lupa Mischievous Kiss II akan ada bulan 11 ni atau bulan 12.
Lebih kurang hujung tahun nilah drama Jepun ini akan ada.




Tapi, sementara menunggu Mischievous Kiss 2 : Love in Tokyo..... korang boleh lah
cuci mata tengok drama Jepun episod honeymoon iaitu

 Mischievous Kiss 2 : Love in Okinawa.



Sila lah jerit kuat-kuat sambil melompat bintang ya. Haha
Sebab drama Jepun Mischievous Kiss 2 : Love in Okinawa yang honeymoon punya
episod ni korang boleh tengok dah kat internet. Saya pun dah tengok!
Hehe pantas! Memang sweet gilos lah uolls. kiukiu :3




Fair & Lovely, Produk Pilihan.


Assalamualaikum.

First time kut nak update fasal produk kecantikan ni. ehe. Siapa kat sini pengguna Fair & Lovely ? Cepat, angkat satu jari. =P Kalau nak tahu, saya pun pengguna produk ni. Dah lama saya setia dengan Fair&Lovely. Mula pakai sejak tingkatan 1. Masa tu beli lah pencuci muka dan krim dia setelah tengok iklan dalam TV. Konon-kononnya nak jadi putih bak sutera lah you! HAHA

Tapi yang penting, saya lebih utamakan kulit supaya tak berminyak dan tak tumbuh jerawat batu ke jerawat kaca ke. Ngee. Lainlah jerawat yang datang sementara kemudian berlalu pergi setelah harinya berlalu. Kalau jerawat yang tu, ku tak hiraukan sangat. Sebab sampai masanya cik jerawat akan hilang. Paham ke idok? Heh. Jerawat time bendera Jepun berkibarlah.

Hampir lima tahun saya menjadi pengguna setia produk Fair&Lovely ni. Tapi satu kali tu pernah juga 'curang'. Hukhuk Ya, ku tahu daku ini sudah main 'kayu tiga'. T_T kenapa curang? Sebab gatal tangan pi capai produk lain. Produk apa tu, biarlah menjadi rahsia. Nanti kata haku buruk-burukkan produk kecantikan yang terkenal tu pula. So korang tak tahu pun tak hape. Tapi sekali tu je beli, sebab kulit saya tak 'ngam' lah dengan krim produk tu. Terlalu berasid kut sampai ku pakai pun rasa pedih-pedih kat muka dan muka jadi terlalulah berminyak.

Then kembali semula kepada Fair&Lovely. Serius, setakat ini, produk Fair&Lovely mampu menghalang muka menjadi berminyak dan jerawat pun takut nak hidup kat kulit daku ini.

Adik-adik yang mana baru nak berjinak dengan semua ni, cubalah guna Fair&Lovely. Tapi kalau tak sesuai dengan kulit adik-adik jangan datang mintak alamat nak bakar rumah saya pulak ya. Itu masing-masing ikut kulit lah. Kalau macam saya,



Fair & Lovely ini menjadi produk pilihan hati.




Produk Dari Jepun Hanya Di NikoNiko Hana Store!


Assalamualaikum!

Siapa di sini peminat setia produk dari Jepun? Atau siapapun yang
baru ingin mencuba produk dari Jepun 
boleh lihat jualan penghabisan stok di NikoNiko Hana Store!

Sudah tentunya ianya berkesan mengikut kesesuaian kulit masing-masing.











cuba sekarang produk dari Jepun ini. 100% original !
Belum cuba belum tahu hasilnya. Serlahkan kecantikan anda sekarang!


Untuk Pertanyaan/Membuat Pesanan : NikoNiko Hana Store

#Nuffnang: Cash Out Kali Ke-8 !!


Alhamdulillah..... Alhamdulillah.

Setelah sekian lama tak cash out... Last cashout bulan 12 tahun lepas.
Lebih kurang 8 bulan tak cashout sekarang baru rasa nak buat keluar duit dalam Nuffnang tu.
Alhamdulillah. Cashout kali ini yang paling banyak sekali jumlahnya berbanding
cashout yang lepas-lepas.




Tapi tak adalah banyak sampai beribu-ribu. Setakat cukup untuk beli satu dua buah novel. heee
Bagi yang belum pernah cashout Nuffnang, teuskan usaha anda. Jangan putus asa!
Pasti akan ada hasilnya juga, Think positive.

Pre-Order Jubah Dress


Boleh hubungi saya di FB jika berminat  https://www.facebook.com/ctbeautyandfashion



HFH 253-111 Half Button Collared Jubah Dress (with Belt)
Material: Cotton
Measurement: Shoulder:40cm Sleeve:55cm Waist:52-86cm Length:130cm Bust:100cm




HFH 276-105 3 Tones Bottom Stripes Design Dress
Material: cotton
Measurement: Shoulder:38cm Sleeve:55cm Waist:68-90cm Length:131cm Bust:86-96cm





HFH 216-107 Half Button Denim Collered Jubah Dress with Pockets (including belt)
Material Jeans 
Measurement Shoulder:35cm Sleeve:59cm Waist:40-78cm Length:134cm Bust:86cm

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.