Semester Two, DONE!





Yeay! Tamat untuk short sem, semester dua ni. Walaupun hanya ada dua subjek tapi sebab ada projek yang nak kena handle, semuanya jadi padat. Hari khamis lepas adalah kelas terakhir kami dan Jumaat tu Ainaa terus fly balik Kelantan. Sebulan lebih tak balik rumah, terus homesick jadinya. Semua classmates Ainaa yang semester lepas, sekelas lagi untuk sem dua ini dan separuh lagi adalah classmate baru.






Dua-dua lecturer lelaki dan apa yang boleh katakan, seronok dan pengalaman yang sangat mencabar juga dalam kelas Dr.Alizaman D.Gamon dan Sir Ata Hanifee. Thank you Sir Ali and Sir Ata, mengajar kami selama sebulan setengah ni dan sabar dengan kami. Kami enjoy dengan sir yang suka buat lawak dan banyak berlakon dalam kelas. hehe

Cuti semester tak mula lagi sebenarnya, ini Ainaa cuti sendiri memandangkan sem ni Ainaa hanya ada final exam satu paper je dan pulak tu hari last minggu exam, so Ainaa balik bercuti dulu. Nanti hari exam pergi CFS semula dan lepas exam terus balik kelantan lagi. HAHA sekali-sekala buat kerja gila.








Hampir Dua Bulan Dibiarkan Sepi

Aduhai, berupdate juga blog ni setelah hampir dua bulan dibiarkan sepi. Dari bulan 11 langsung tak update sebabnya Ainaa ada short semester jadi memang kalut siapkan projek dalam masa sebulan lebih dan dengan pelajarannya lagi. Ini nak mula menulis semula mula la liat dan segala penyakit malas. Tapi tak apa, sementara ada cuti sebelum masuk semester tiga ini.... Ainaa cuba rajinkan diri dan lagi pun memang banyak cerita yang dah basi untuk dikongsikan dalam blog Nik Ainaa ini.



Nampaknya, selama Ainaa tak berblogging ini ada banyak perubahan pada blog ni. Dah banyak yang update dan salah satunya nak letak gambar tu, boleh direct terus dari laptop kita eh? Wah, hebat-hebat. Senang lepas ni tak payah nak kena upload dulu satu-satu. Ainaa belum explore semuanya lagi, nak kena cari ni apa lagi yang baru.

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.