Tiada Lagi Running Man 2017!





Memang sudah dijangka oleh peminat-peminat bahawa tiada lagi Running Man 2017. NO MORE RUNNING MAN. Semalam kita dihebohkan Kim Jong Kook dan Song Ji Hyo dikeluarkan dari Running Man tanpa diberitahu dan ini membuatkan 7 ahli Running Man kecewa dengan keputusan yang dibuat. Dipetik dari koreaboo.com, ahli Running Man membuat keputusan untuk menarik diri dari reality show tersebut setelah 7 tahun bersiaran dan keputusan yang dibuat menunjukkan rasa kecewa dan marah mereka terhadap pihak SBS dan Running Man. Namun, berita ini belum disahkan lagi oleh SBS dan akan dimaklumkan kemudian.

*UPDATE* BERITA INI SUDAH DISAHKAN DAN RUNNING MAN AKAN BERAKHIR FEBRUARI 2017*




artcile above by http://www.koreaboo.com/news/running-man-cast-may-secretly-planning-leave-show/

10 ulasan:

  1. uaawwrggg !!! sedih xtkataaaa

    BalasPadam
  2. Tiada lagi hiburan AM setiap hujung minggu..
    Dah boleh tidur awal la nanti..

    Ikhlas Dari
    Along Misuari

    BalasPadam
  3. Hanis anak pcl obses RM.. Sikit kecewa dia.. Pcl pun kekadang bila dah tgk RunningMan terhibur jgk.

    BalasPadam
  4. Sejak Kang Gary keluar.. RM dah tak sama.. inikan pula Song Ji Hyo dgn Kim Jong Kook kena KICKED, lagi la.. Pada pendapat Along, lebih elok mereka keluar bersama.... Buat rancangan baru bersama mungkin? Biarlah RM bermula dengan mereka, berakhir juga dengan mereka... huhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama pendapat ngan Along! lepas Gary keluar memang terasa tawar sebab kita dah terbiasa melihat mereka bersama sejak 7tahun lepas.. mereka bermain 7 tahun bermakna kita yang menonton juga sudh lama.. jadi Gary takde rasa dah tak sama. elok juga kalau mereka brgabung dlm rancangan baru dan dengan tema yang baru

      Padam
  5. seriusly, masa mula2 tak tahu cerita running man ni pasal apa..ingat drama ke apa..ada sekali tu tertengok, laaa game show rupanya..adehh..maaf le, bukan peminat korea...

    BalasPadam
  6. mesti peminat RM kecewa gila kan? nasib baik la hakak tak layan sangat.. hehehe

    BalasPadam
  7. Alahai! sedihnya. Tak sangka jadi macam ni tiba-tiba. Mungkin masalah dalaman dah lama ada cuma sekarang kemuncaknya.

    BalasPadam
  8. Sis ikut RM dh 7tahun start dari episode 1 semuanya kerana monday couple dan honestly hati sis tawar lepas gary out. Sis tau MC bukan real tapi sikap Gary yang sweet dan lurus bendul tu memang buat sis sntiasa ikut RM. Sejak Gary out sis harapppp sangat moga ada orang lain dapat masuk dan gantikan dpt gantikan Gary utk take care of our ace tapi tak sangka berita ni pula yang keluar.. nmpaknya RM akan mula tinggal kenangan... huhu :(

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.