Wanita Elak Rasa Kecewa Dicurangi Suami

kecewa dicurangi pasangan, skandal selepas kahwin, cara mengelakkan rasa kecewa bila dicurangi pasangan


Sejak akhir-akhir ni semakin hangat kan cerita skandal antara King Coco dan Captain Azrin. Masyarakat mengatakan @captazrin bersikap curang terhadap isterinya,@zura241 dan mempunya skandal dengan seorang gadis litar berumur 19 tahun, lebih dikenali sebagai @k1ngcoco_1 di instagram. Ainaa tak pasti kisah dia orang ni memang kisah "lelaki pangkot dato' paduka membayar skandalnya untuk tinggal tunang (tunang si coco)" itu adalah kisah benar atau tak bila kedua-dua pihak asyik memberitahu dunia yang dia orang tak bersalah. Entah lah, malas nak ikut kisah curang suami-isteri-skandal apa ni buat sakit hati je.

Balik kepada topik, kita ni, perempuan yang memang berkali-kali set dalam minda supaya mencari lelaki sejati dan tak akan menduakan tapi apakan daya.... Masih ramai yang menjadi mangsa akibat lelaki lepas kahwin baru tunjuk belang, mula bosan dengan isteri, cinta konon terbahagi dua tiga empat lah. Macam-macam kisah kehidupan rumah tangga! Nauzubillahiminzalik! Siapa yang nak dicurangi? Lelaki mahupun perempuan semuanya tak nak cinta mereka diduakan. Jadi apa yang patut kita buat sedangkan dicurangi selepas alam perkahwinan itu sukar dielak?

kecewa dicurangi pasangan, skandal selepas kahwin, cara mengelakkan rasa kecewa bila dicurangi pasangan

kecewa dicurangi pasangan, skandal selepas kahwin, cara mengelakkan rasa kecewa bila dicurangi pasangan


JANGAN HARAPKAN HARTA PASANGAN. Terutamanya wanita, cari lah kerjaya kita sendiri sebelum kita rebah bila tempat berpaut sudah reput. Berdiri di atas kedua-dua kaki kita sendiri dan miliki kejayaan dan harta hasil tulang empat kerat kita ini. Memang bukan senang tapi kena usahakan kalau tak nak rebah tanpa sempat bangkit. Bukan senang nak senang dan bukan susah nak susah. You have to believe in yourself then you can do it!

0 Surat Cinta:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.