AFB FEEDS

King Coco Selamat Berkahwin Dengan Captain Azrin Anas

Sejak akhir-akhir ni semakin hangat kan cerita skandal antara King Coco dan Captain Azrin. Masyarakat mengatakan @captazrin bersikap curang terhadap isterinya,@zura241 dan mempunyai skandal dengan seorang gadis litar berumur 19 tahun, lebih dikenali sebagai @k1ngcoco_1 di instagram. Ainaa tak pasti kisah dia orang ni memang kisah "lelaki pangkat dato' paduka membayar skandalnya untuk tinggal tunang (tunang si coco)" itu adalah kisah benar atau tak bila kedua-dua pihak asyik memberitahu dunia yang dia orang tak bersalah.

Apa pun semalam dah heboh bahawa King Coco sudah selamat diijab kabul dan sah menjadi isteri kedua kepada Azrin Anas. Gambar dan video yang dimuat naik di instagram oleh rakan-rakan King Coco sedangkan kedua-dua pihak (Coco & Azrin) hanya mendiamkan diri. Majlis akad nikah dilakukan di Flora Terrace at Hampshire Place. Jadi perkara dah jelas kenyata.n King Coco memang ada skandal dengan suami orang itu benda betul. Tapi apa-apa pun mereka dah selamat diijab kabul dan kita jangan la kecam si Coco itu lagi tapi doakan saja perkahwinan itu dapat mengubah kedua-duanya dan semoga Azrin Anas dapat berlaku adil kepada kedua-dua isterinya. Jangan la pula dikemudian hari viral pula "Captazrin abaikan isteri pertama, forever honeymoon bersama isteri kedua". Ceh, bukan main tajuk pun. Tapi kalau betul berlaku memang tak tahu nak kata apa lah dengan lelaki paduka sangat tu dan si coconut.... Ops, coco.


king coco perampas, skandal king coco, captazrin, azrin anas, king coco kahwin azrin anas, captazrin dan king coco kahwin
king coco perampas, skandal king coco, captazrin, azrin anas, king coco kahwin azrin anas, captazrin dan king coco kahwin

king coco perampas, skandal king coco, captazrin, azrin anas, king coco kahwin azrin anas, captazrin dan king coco kahwin

king coco perampas, skandal king coco, captazrin, azrin anas, king coco kahwin azrin anas, captazrin dan king coco kahwin

king coco perampas, skandal king coco, captazrin, azrin anas, king coco kahwin azrin anas, captazrin dan king coco kahwin

king coco perampas, skandal king coco, captazrin, azrin anas, king coco kahwin azrin anas, captazrin dan king coco kahwin

king coco perampas, skandal king coco, captazrin, azrin anas, king coco kahwin azrin anas, captazrin dan king coco kahwin

king coco perampas, skandal king coco, captazrin, azrin anas, king coco kahwin azrin anas, captazrin dan king coco kahwin

king coco perampas, skandal king coco, captazrin, azrin anas, king coco kahwin azrin anas, captazrin dan king coco kahwin

king coco perampas, skandal king coco, captazrin, azrin anas, king coco kahwin azrin anas, captazrin dan king coco kahwin
king coco perampas, skandal king coco, captazrin, azrin anas, king coco kahwin azrin anas, captazrin dan king coco kahwin
king coco perampas, skandal king coco, captazrin, azrin anas, king coco kahwin azrin anas, captazrin dan king coco kahwin

king coco perampas, skandal king coco, captazrin, azrin anas, king coco kahwin azrin anas, captazrin dan king coco kahwin

king coco perampas, skandal king coco, captazrin, azrin anas, king coco kahwin azrin anas, captazrin dan king coco kahwin

king coco perampas, skandal king coco, captazrin, azrin anas, king coco kahwin azrin anas, captazrin dan king coco kahwin

king coco perampas, skandal king coco, captazrin, azrin anas, king coco kahwin azrin anas, captazrin dan king coco kahwin

king coco perampas, skandal king coco, captazrin, azrin anas, king coco kahwin azrin anas, captazrin dan king coco kahwin

king coco perampas, skandal king coco, captazrin, azrin anas, king coco kahwin azrin anas, captazrin dan king coco kahwin



VIDEO AKAD NIKAH KING COCO DAN AZRIN ANAS

king coco perampas, skandal king coco, captazrin, azrin anas, king coco kahwin azrin anas, captazrin dan king coco kahwin


Siapa King Coco ni? Tak kenal? 

King Coco ni famous bila video "mix mat salih" nya yang promote satu produk ni viral disebabkan sebutan englishnya yang dikatakan kononnya "mix mat salih". Bukan itu je, selepas video itu viral, cerita King Coco curang juga menjadi sebutan dan heboh bila mereka dituduh King Coco sanggup putus tunang demi wang yang ditawarkan oleh Azrin Anas malah cerita King Coco curang dan tidur bersama lelaki itu sedangkan sudah mempunyai isteri menjadi semakin panas. Itu lah apa yang diperkatakan masyarakat dan dinafikan keras oleh King Coco dan Captazrin. Cerita yang sebenar-benarnya kita tidak tahu, biarlah kalau benar mereka ni salah... kita doakan saja mereka berubah dan jika masyarakat pula yang salah menuduh, cepat-cepat minta maaf dengan mereka.


Ini hanya gosip murahan Malaysia, tak tahu-menahu pasal gosip ini pun tak apa kalau tak menyakitkan hati kaum hawa sahaja. Siapa je kan yang suka kisah curang-skandal ini. TAK ADA! Jadi marilah kita, WANITA ELAK RASA KECEWA DICURANGI SUAMI.

You Might Also Like

13 Surat Cinta

  1. Ohhh...dia ni..elok la kawen dh...cuma hati wife pertama tu terguris luka la...

    ReplyDelete
  2. ok la ttuu dah kawen. moga lelaki tu boleh berlaku adil lepas nidan coco dah tak cari viral lgi. hehhehe

    ReplyDelete
  3. oo..sudah kawen la..bagus lerr..hope lepas ni elok le cakap melayu nya..sebab kawen dengan orang melayu kan..bukan dengan mat saleh ;)

    ReplyDelete
  4. Baru ni bukan dia kena tangkap polis ke pasal tipu.. Hurmmm ada org kata dia ni penari tiang club mlm..

    ReplyDelete
  5. ak rse baiklah die kahwin klu da mcm2 benda x elok kita dengar (xtau btl x)...cuma dosa dgn bini first tu, hal diorg jela..klu bini first redha, dgn niat xnak laki dia buat maksiat, ada pahala disitu...

    ReplyDelete
  6. pelacur mcm ni pun boleh kawen.

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah, Moga lelaki tu mampu didik dia ke jalan yang betul :D

    ReplyDelete
  8. My humble opinion, biar bercerailah ngan bini pertama tu, takla dia sakit hati ngan sume nie masa tengah mangandung plak tu. Mungkin ada lelaki yg lebih baik & lebih tau jaga hati perasaan zura241 tu diluar sana. Dah ko syok ngan bini baru yg belum tentu lagi otak dah mentah atau tak, mana ko nak ingat jalan pulang ke rumah bini no.1 tu?

    ReplyDelete
  9. My humble opinion, biar bercerai je ngan bini no.1 zura241. Mana tau ada lelaki yg lebih tau jaga hati perasaan dia especially masa tengah mengandung camni, kat luar tu.Dah ko syok sgt kahwin ngan beruk mentally retarded tu, akan ingat ke jalan nak pulang ke rumah zura tu nnt? Hmmmmm..... kalau la talak tu hak perempuan!

    ReplyDelete
  10. first time dengar king coco..huhu..

    ReplyDelete
  11. Bodoh..kawin gan laki best friend kakak aku...xde laki lain keee laki orang jgk ko rampas.!! Stupitd

    ReplyDelete
  12. Semoga wife pertama kuat semangat... Nauzubillah... Mintak dijauhkan dari saya mende2 cam nie...

    ReplyDelete
  13. Alahai... siapa nih! kesiannya Mrs. A baru tahu ha!

    ReplyDelete