Lelaki Curang Miliki IQ Rendah

curang, skandal, scandal, lelaki curang, lelaki curang miliki iq rendah


Rasanya dulu dah pernah ternampak statement "lelaki curang miliki IQ rendah" dan kali ini masih ada lagi timbul statement tersebut. Statement itu bukan lah biasa-biasa dari mulut orang biasa tetapi statement dari pakar psikologi yang membuat kajian. Entah apa yang seronok sangat curang, ingat nak tunjuk hebat kau dapat tundukkan semua perempuan? Nak tunjuk hebat semua orang tertarik dengan kau? Puih. Lagi hebat kalau kau pergi solat subuh berjemaah di masjid! Emo pulak tiba-tiba, orang perempuan biasa lah, isu ini memang sangat sensitif. Haa, apa yang Ainaa nak share nanti tu baca elok-elok, hadam dalam-dalam ya bagi sesiapa yang ada niat nak menduakan pasangan masing-masing. Artikel di bawah Ainaa screenshot dari web ohmymedia.

curang, skandal, scandal, lelaki curang, lelaki curang miliki iq rendah

curang, skandal, scandal, lelaki curang, lelaki curang miliki iq rendah

curang, skandal, scandal, lelaki curang, lelaki curang miliki iq rendah

curang, skandal, scandal, lelaki curang, lelaki curang miliki iq rendah

curang, skandal, scandal, lelaki curang, lelaki curang miliki iq rendah

curang, skandal, scandal, lelaki curang, lelaki curang miliki iq rendah

curang, skandal, scandal, lelaki curang, lelaki curang miliki iq rendah

2 ulasan:

  1. Memilih lelaki untuk dijadikan suami ni umpama kita memilih saham untuk dilabor.
    Kadang2 menguntungkan, selalunya merugikan.
    Kadang2 dapat yang setia, selalunya bersikap curang.
    Kadang2 sangat bernilai, kadang2 Xde harga diri.

    BalasPadam
  2. Hmm xtau nak ckp, banyak sgt skrg ni kes curang. Yg perempuan pun.. Tak kesian ke amik laki orang...huhu

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.