Penangan King Coco Kahwin

king coco kahwin, coco mix, king coco mix, majlis perkahwinan king coco dan azrin anaz, captain azrin anas, king coco


Wow tak sangka hebat sungguh penangan entry semalam "KING COCO SELAMAT BERKAHWIN DENGAN CAPTAIN AZRIN ANAS". Pageviews untuk entry tersebut mencatat lebih 58 RIBU pembaca dalam masa sehari! Terkejut oi tak pernah-pernah satu entry dalam satu hari 58,000+ orang baca tapi tak dinafikan topik King Coco kahwin memang hot dan rata-rata orang nak tahu betul ke tidak King Coco dah berahwin dengan suami orang memandangkan King Coco dan Capt Azrin tidak memuatnaikkan satu pun gambar majlis perkahwinan mereka. Apa pun tahniah untuk mereka berdua dan terima kasih untuk penangannya yang super dasyat. HAHA.


king coco kahwin, coco mix, king coco mix, majlis perkahwinan king coco dan azrin anaz, captain azrin anas, king coco
king coco kahwin, coco mix, king coco mix, majlis perkahwinan king coco dan azrin anaz, captain azrin anas, king coco



7 ulasan:

  1. wahhhh.. hebat la ^^ terkejut jugak dapat pageviews banyak macam tu.. keep it up ! ^^


    singgah sini
    http://www.syahirahvaliant.com/2016/12/contest-menangi-percutian-ke-suria.html

    BalasPadam
  2. yup..keyword kingcoco memang tengah hangat ni. hehehe

    BalasPadam
  3. wahhh thorbaik la. saya pun duk cari2 gak gambar king coco dekat insta. haha. gigih sangat kan :P

    BalasPadam
  4. Wah.. .cerita hot mmg laku keras... Hihi.. Tahniah Aina.

    BalasPadam
  5. tahniah aina..pv 58k..penangan coco..haha..dia kan tengah glamer skrg ni..

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.