AFB FEEDS

BATERIKU.COM : Perkhidmatan Percuma Jika Bateri Kereta Kong

bateri kereta kong, bateriku.com, percuma perkhidmatan bateri kereta kong,
bateri kereta kong, bateriku.com, percuma perkhidmatan bateri kereta kong,

BATERI KERETA KONG? 


Haa sudah. Sudah lah kita ni bukan yang jenis tahu pasal kereta tapi bila tiba-tiba je kereta tu nak mati tengah jalan ke atau elok-elok keluar pergi mall, bila nak balik tu kereta tak boleh nak start memang haru. Lebih-lebih lagi kalau pemandunya adalah wanita, haish kalau Ainaa tu ada juga meraung tepi jalan sorang-sorang.  Tetapi masalah bateri kereta kong ni memang sesiapa saja yang memiliki kereta dan yang membawa kereta akan mengalami pengalaman ini kan. Memang dah tak boleh lari. Ainaa banyak kali kut kena bila keluar bercuti dengan keluarga, kereta tiba-tiba je tak boleh start dan bila kereta buat hal macam tu sudah tentu akan dibawa ke bengkel.


PERGI BERCUTI, TAPI BATERI KERETA KONG LA PULA!


  Ada satu kali terkena di Cameron Highland dan rasanya ini yang paling ngeri. Yalah, jalan Cameron tu sudah la bengkok je dan kereta pula buat hal. Nasib baik kami sekeluarga selamat tapi duit yang tak selamat. Kereta masuk bengkel dan kami nak pakai kereta on the spot jadi duit berates-ratus melayang sebab katanya bateri kereta kong dan macam-macam lagi yang dia orang cakap yang rosak. Kena baiki itu ini, kita ni pun angguk-angguk, keluar duit. Biasa lah kan, kebanyakkan workshop tidak memberi info yang tepat dengan memberitahu pelanggan, “ini banyak benda kena tukar/rosak” padahal bukan ada kerosakan pun, hanya bateri kereta kong.

bateri kereta kong, bateriku.com, percuma perkhidmatan bateri kereta kong,
bateri kereta kong, bateriku.com, percuma perkhidmatan bateri kereta kong,

bateri kereta kong, bateriku.com, percuma perkhidmatan bateri kereta kong,
bateri kereta kong, bateriku.com, percuma perkhidmatan bateri kereta kong,


TAK PERLU RISAU LAGI, BATERIKU.COM KAN ADA


 Tapi itu dulu lah, bila Ainaa sekeluarga tidak tahu menahu pasal BATERIKU.COM yang memberi perkhidmatan penghantaran, pemeriksaan dan pemasangan  bateri kereta jika bateri kereta kong di mana-mana saja (lokasi yang berkenaan). “Eh, kalau dah siap hantar terus ke tempat kita ni mesti mahal kan?” Tak, awak silap. Jangan terkejut kalau perkhidmatan BATERIKU.COM adalah PERCUMA dan kita hanya perlu bayar harga bateri yang ditukar tu je. Haa, bagus sangat kan. Memang bila dah tahu tentang BATERIKU.COM ini, Ainaa terus bagi tahu family tentangnya dan siap-siap save nombor dah. Senang, lepas ini kereta tak boleh start je terus call BATERIKU.COM dan dengan sepantas kilat mereka akan sampai! Nanti tak adalah beratus-ratus duit melayang kalau ke workshop.


Alamat BATERIKU.COM: No.17, Jalan Saujana Indah 10 Taman Perindustrian Saujana Indah Shah Alam

NAK TUKAR BATERI KERETA?
#JanganTukarDulu
MUNGKIN BATERI OK LAGI !
#DapatkanKepastian
#GetSecondOpinion
JIMATKAN DUIT ANDA

Panggil BATERIKU.COM @ Tol Free 1-800-22-2324 | Whatsapp 012-245-8027 & 019-699-8279

Mereka datang ke lokasi anda | Pemeriksaan PERCUMA | Tidak perlu beli bateri & DIJAMIN tiada sebarang caj sekiranya bateri anda masih elok.

Isnin ~ Ahad | 7am~1am | Johor ke Perlis

Anda berminat menyertai BATERIKU.COM di seluruh negara ?? Sila mohon secara on-line di www.bateriku.com >> Dealer >> Runner ( Full Time/Part Time/Freelance) >> Rakan Wokshop >> Rakan Tow Truck








You Might Also Like

1 Surat Cinta