Pemenang Giveaway Sephia By Nik Ainaa

Seperti yang dijanjikan, hari ini Ainaa akan umumkan PEMENANG TOP REFERRAL yang bakal miliki minyak alga Sephia by Janna Nick. Sekali lagi, terima kasih kepada semua yang sudi sertai GIVEAWAY SEPHIA BY NIK AINAA dan minta maaf ya sebab Ainaa hanya pilih seorang pemenang. Lain kali insyaAllah ada rezeki lebih Ainaa buat giveaway lagi tapi dengan lebih banyak lagi hadiah jadi peluang untuk kau orang menang itu tinggi. Bila? Tak tahu lah, bila-bila rasa gatal tangan nak buat kita buat lah. Okey, berhenti merapu. Mesti semua peserta tak sabar kan nak tahu pemenangnya.


pemenang giveaway sephia by nik ainaa, nik ainaa, giveaway, sephia by janna nick

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|
.................................................................................
pemenang giveaway sephia by nik ainaa, nik ainaa, giveaway, sephia by janna nick





TAHNIAH KEPADA PEMENANG SEPHIA BY JANNA NICK! Yang lain, tak usah sedih tak dapat miliki Sephia ini. Di lain giveaway, jemput lah sertai lagi ya... mana tahu time tu rezeki kau orang pula menang hadiah. Apa-apa pun kepada pemenang, sila PM Ainaa di SINI nama, alamat dan nombor telefon untuk pengeposan. Terima Kasih :)

20 ulasan:

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.