Untung Lebih Dengan Menjana Pendapatan Bersama ezbuy.my

Hai semua, mari kita mulakan hari-hari kita dengan senyuman walau pun banyak masalah yang sedang dialami. Sudah menjadi lumrah hidup manusia, setiap orang pasti mempunyai masalah masing-masing tak kira lah masalah dalam segi keluarga, kerja, kesihatan mahupun masalah kewangan. Tetapi, kalau diikutkan zaman sekarang ini memang ramai rakyat yang mengalami masalah kewangan, ditambah lagi dengan tiada peluang pekerjaan dan harga barangan yang naik mendadak. Siapa saja yang tidak susah hati kan kalau harga barang naik dan pendapatan kita pula tidak cukup untuk menampung kehidupan harian atau kita tidak mempunyai langsung pendapatan. Memang berat kepala bila difikirkan dan sebab itu lah kita digalakkan untuk mulakan bisnes sendiri untuk menjana pendapatan.


ezbuy.my, ezbuy, ezbuy prime, prime membership, ezbuy business, menjana pendapatan dengan ezbuy.my, untung lebih dengan menjana pendapatan bersama ezbuy.my
ezbuy.my, ezbuy, ezbuy prime, prime membership, ezbuy business

MENJANA PENDAPATAN DENGAN EZBUY.MY


APA ITU EZBUY.MY ?

Ezbuy adalah pembekal yang menyediakan perkhidmatan membeli-belah di atas talian (online) yang ditubuhkan pada 2010. Ezbuy juga adalah platform membeli-belah terbesar di luar negara dan sangat terkenal pada masa ini. [READ MORE ABOUT ezbuy]. Ezbuy.my ini tidak seperti platform membeli-belah yang lain, pelanggan hanya boleh membeli dengan harga pasaran namun berlainan pula dengan ezbuy, pelanggan dapat membeli dengan harga yang sangat murah iaitu harga borong dan boleh dijual semula kepada orang lain untuk dapatkan untung yang lumayan. Sebagai contoh, kita membeli kasut dari ezbuy.my dengan harga RM8 dan dijual semula dengan harga pasaran, RM39.90.... Memang banyak kan untung yang kita dapat dari menjual barangan di ezbuy.my. Selain dapat menjana pendapatan, kita juga dapat memenuhi kehendak pasaran atau pelanggan dengan menjual barangan tersebut dengan harga murah.


SENARAI BARANGAN YANG BERPOTENSI UNTUK DIJUAL SEMULA 

Terdapat banyak barang dan benda yang yang boleh dijual semula bersama ezbuy.my tetapi senarai di bawah ini adalah barang-barang yang berpotensi untuk dijual semula kerana permintaan yang tinggi. Antaranya,

1) Produk dan Barang-Barang Kecantikan
ezbuy.my, ezbuy, ezbuy prime, prime membership, ezbuy business, menjana pendapatan dengan ezbuy.my, untung lebih dengan menjana pendapatan bersama ezbuy.my
ezbuy.my, ezbuy, ezbuy prime, prime membership, ezbuy business

Produk kecantikan ini mendapat permintaan yang tinggi kerana wanita-wanita di luar sana pasti ramai yang ingin membeli produk kecantikan untuk kelihatan lebih cantik dan menawan. Selain itu, seperti yang diketahui ramai produk kecantikan dari Korea memang sangat terkenal dan ramai yang berebut-rebut untuk dapatkan produk kecantikan dari Korea. Jadi produk kecantikan yang dijual di ezbuy.my ini ada potensi untuk dijual semula dan mendapat untung dari menjual produk-produk kecantikan ini.


2) Pakaian Wanita dan Lelaki
ezbuy.my, ezbuy, ezbuy prime, prime membership, ezbuy business, menjana pendapatan dengan ezbuy.my, untung lebih dengan menjana pendapatan bersama ezbuy.my
ezbuy.my, ezbuy, ezbuy prime, prime membership, ezbuy business

Pengikut fesyen yang ingin kekal bergaya pasti tercari-cari pakaian yang kelihatan elegant namun dengan harga berpatutan. Ezbuy.my juga pembekal pakaian wanita dan lelaki yang mengikut fesyen terkini.


3) Kasut, Beg dan Aksesori
ezbuy.my, ezbuy, ezbuy prime, prime membership, ezbuy business, menjana pendapatan dengan ezbuy.my, untung lebih dengan menjana pendapatan bersama ezbuy.my
ezbuy.my, ezbuy, ezbuy prime, prime membership, ezbuy business

Kasut, beg dan aksesori-aksesori yang dijual di ezbuy.my ini berpotensi untuk dijual semula kerana selain harganya murah, kasut dan beg juga sangat cantik dan sudah tentu dapat menarik minat ramai untuk membelinya. Lebih-lebih lagi sekarang ini beg yang dijual di Internet menjadi buruan remaja di luar sana tak kira lah sama ada purse, beg galas atau handbag. Kesemuanya mendapat permintaan yang tinggi.


4) Aksesori Telefon
ezbuy.my, ezbuy, ezbuy prime, prime membership, ezbuy business, menjana pendapatan dengan ezbuy.my, untung lebih dengan menjana pendapatan bersama ezbuy.my
ezbuy.my, ezbuy, ezbuy prime, prime membership, ezbuy business

Aksesori-aksesori gadget juga salah satu barang yang berpotensi untuk dijual semula jika membeli di ezbuy.my. Jika dilihat di Facebook dan Instagram, ramai penjual aksesori telefon yang menjual barangan ini dan kebanyakannya aksesori yang di import dari overseas. Begitu juga dengan ezbuy, kita boleh membeli dan menjualnya semula untuk dapatkan untung yang lebih.


DAFTAR PRIME DAN DAPATKAN MANFAATNYA!

ezbuy.my, ezbuy, ezbuy prime, prime membership, ezbuy business, menjana pendapatan dengan ezbuy.my, untung lebih dengan menjana pendapatan bersama ezbuy.my
ezbuy.my, ezbuy, ezbuy prime, prime membership, ezbuy business

Selain itu, dengan ezbuy.my juga kita boleh mendaftar Prime dengan harga trial RM18.80 atau RM188 setahun. Jika mendaftar Prime, kita boleh membeli-belah sebanyak mana pun barang (yang bertanda Prime) dengan harga shipping HANYA RM8.80 PER CHECKOUT! Murah sangat-sangat kan. Sangat berbaloi dengan mendaftar Prime untuk menikmati harga shipping RM8.80 per checkout walau banyak mana pun barang Prime yang dibeli dari ezbuy.my.


Sangat rugi kepada siapa yang lepaskan peluang untuk dapatkan untung lebih dengan menjana pendapatan bersama ezbuy.my ini. Peluang sudah berada di hadapan mata, kita hanya perlu bertindak sekarang dan rajin promosi kan produk yang di jual. Jangan lepaskan peluang yang ada dan rebut peluang ini sepantas mungkin. Jangan lupa untuk mendaftar Prime juga jika ingin menikmati harga penghantaran dengan hanya RM8.80 per checkout. Semua mudah, cepat dan untung bersama ezbuy.my.


7 ulasan:

  1. memang byk pilihan di ezbuy...terbaik

    BalasPadam
  2. Cantik-cantik bajunya, kalau ada apps mobile ni memang memudahkan, senang nak survey-survey dulu...

    BalasPadam
  3. Mmg best shopping kt ezbuy lg2 kalo pki prime account tu.. untung sgt..

    BalasPadam
  4. kire nie macam sophee laa ek..

    BalasPadam
  5. bertambah lagi online shopping page. bagus jugak boleh buat perbandingan harga sebelum beli.

    BalasPadam
  6. Kemudahan kepada yang nak cuba2 tambah pendapatan.

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.