JomHeboh !




  Jom jom jom jom kita heboh heboh ! hehehe hari ni 29/10/11 hari terakhir jomheboh kat kelantan . saya pergi ke ? pergi ! wuuu ~ ramai orang noh ! tahun lepas dah datang tapi saya tak pergi . haih ! beruntung gila dapat jumpa fasha shanda , tomok  dan akim secara live ( life ke live ? ha ha ha ) . biarlah dari jauh pun ( tak da lah jauh sangat ) tak sempat nak minta autograf dan bergambar pun . ramai sangat orang ! masa nak pergi masuk kat hotlink tu pun saya redah je , tak kira orang kiri kanan saya ni . hahaha jahat kan ? sedaya upaya saya mengelak daripada tersentuh orang lelaki . fuhhh ! memang sesak habis ! tapi rasa macam sekejap je pergi , 2jam je saya kat situ ! kalau boleh nak menjelajah ke satu gerai ke satu gerai je tapi takleh la . driver sibuk ajak balik ! hish ! abe ja ni ! orang nak horray jap pun susah . esok dah sekolah , exam lagi pulak tu ! math pulak tu ! pergh ! bedebor jantungku ini . tadi masa pergi jom heboh , terjumpa dengan ex-classmate saya . nasib baik dia tak cam saya , kalau tak memang dia pergi menjaja nama saya kat sekolah tu . mana taknya , suka sangat kacau orang ! huh ! tak payah nak menjaja nama saya lah ! saya tak nak jadi famous ! nanti sikit-sikit selisih kat mana-mana mesti heboh satu sekolah ! tak padan dengan lelaki ! mulut asyik nak cot cet cot cet je ! 


   Adeh ! rasa cam ada orang kutuk saya je ni ? hehehe kan saya dah cakap , saya ni memang banyak hot story . . . . kucing merajuk pun dibuat hot story apatah lagi jomheboh ni ! ha ha ha ha . . . . kalau orang tak kenal saya , dia terserempak dengan saya . memang sah sah dah dia cop saya minah pendiam ! tapi hakikatnya saya ni * * * * * ( tak payah nak tahu :p ) okey ! sementara saya free ni ( iyealah tu free -_-' , exam esok apa cite ? ) , saya nak goyang kaki jap . ee eh ! bukan goyang kaki ( takkan saya nak duduk goyang kaki je ) , saya nak relax jap . ( ha ! baru betul . hahaha ) okey lah . tu je nak share nga korang . jumpa lepas saya habis exam yea , lagi 5 hari je . insya-Allah . :)

Jom Jelajah Dunia


Paris ( Kota Cinta )


Eiffel Tower





Arc De Triomphe





Champ Elysee





Notre Dame





 Louvre Pyramid




Bibliotheque Francois Mitterrand





Hotel de Ville (City Hall)





Venice , italy


Basilica of SS. Giovanni e Paolo

 

Burano Island

 

Bridge of Venice



St. Mark's Campanile (Bell Tower)




the arsenale




The Rialto Bridge

St. Mark's Basilica

 

capri , italy
La Piazzetta



Faragliona




gardens of augustus





Honeymoon Place



* Pulau Tioman



* Pulau Perhentian


* Pulau Redang



* Pulau Lang Tengah



* Pulau Langkawi



* Pulau Mabul





* Pulau Mataking





* Pulau Pangkor





* Pulau Jerejak (Pulau yang paling saya suka)


   Huawah ! Nak pergi lagi ! Dalam banyak-banyak pulau kan , Pulau Jerejak lah yang paling saya suka . Memang lah pernah pergi tapi teringin sangat-sangat nak pergi lagi . Best tau Pulau Jerejak ni ! Rindu nak naik kereta kancil tak ada pintu lagi . hahaha kelakar lah . Rindu nak mandi kolam . Rindu akan bau aroma spa yang bersebelahan dengan kolam . Saya satu family bernasib baik dapat bilik berdekatan kolam . Bersebelahan je ! Walapun Pulau Jerejak ni bukan macam Pulau Langkawi yang boleh tengok tempat-tempat bersejarah , still BEST ! Masa pergi Pulau Langkawi dulu tu , excited lah jugak tapi kalau Pulau Jerejak ni terlebih excited lah pulak ! hehe Meh tengok-tengok pic Pulau Jerejak :






Family Day Place


* Pulau Desaru




* Port Dickson








* Pulau Kapas







Waterfalls Of Kelantan


* Jeram Linang





* Jeram Pasu






* Lata Berangin










* Lata Rek









* Gunung Stong













~ Cintailah Alam Semula Jadi ^_^

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.