Dulu Dan Sekarang



Assalamualaikum .
Peace ^_^ v

     Korang apa khabar? Sekarang ni Ina tak aktif sangat ber'blogging' yea . . Setelah dua atau tiga minggu tak update blog . . Ina nak masuk tajuk " Dulu Dan Sekarang " . Nak tahu apa kesnya , dulu dan sekarang ? Sabor ~ Ina nak cite lah ni . . .  Entry kali ni berkaitan dengan fesyen tau .

    DULU . . . . Ina tak pandai bergaya . Pakai tudung pun , tudung express jea . Tak pun , tudung segi tiga / bawal . Senang . Kalau pakai tudung ariani ni , Ina tak suka yang ada corak - corak atau pun berkaler . Ina hanya suka yang bewarna hitam kosong . Tudung segi tiga / bawal ni pulak , selalu jea tang bahagian depan tak menjadi .  Pakaian pulak , simple sangat ! Seluar slack dengan baju T-shirt lengan panjang jea .

    SEKARANG . . . . Dah pandai bergaya ! Sikit jea , tak over pun . Hehe Sekarang Ina dah mula pakai selendang atau nak bagi class sikit , shawl . Ceh ! Tapi Ina pakai buat gaya biasa - biasa jea . Nak tiru Hana Tajima , tapi tak menjadi lah pulak ! Pening kepala . . . Kat hadapan lappy , tengok youtube sambil - sambil tu eye webcam . Adeh ! Seksa betul ! Pakaian Ina ? Hehe boleh lah kira up to date sikit . kuikui  : 3

    Susah betul nak bergaya ni yea ? Kena berdiri di hadapan cermin ambil masa berjam - jam lamanya ! Kalau yang dah biasa tu tak apa lah . Tapi bagi orang yang baru nak berjinak - jinak dengan fesyen ni , macam Ina . . . . Seksa betuiii ! Okey lah , tu jea Ina nak kongsi dengan korang . Kalau ada yang sudi nak bagi tunjuk ajar cara pakai shawl atau nak bagi link mana - mana blogshop . . . Amat lah Ina hargai . Ceh ! Hehe  : )

Wassalam  = )

Subhanallah . Comelnya !!

 Senyum sikit = )


Assalamualaikum .
Haa ! Jawab , jangan tak jawab .
Hehe

Apo khabor cik adik manis
dan abang kachak ?
kuikui

Seminggu blog Ina sunyi . . 
Kesian . . . Haha
Tak dapat korang tengok Ina
membebel kan ?
Pfft  = P

Dah lah .
Ina malas nak panjang - panjangkan ,
meh kita terus masuk dengan tajuk entry kali ni .
Korang dapat teka tak apa yang
chomel ?

Kucing kat atas tu kea ?
Kucing tu memang chomel tapi
Ina bukan nak cakap tentang haiwan chomel ni .
Kan entry minggu lepas dah cakap
pasal kucing . 
Takkan nak cakap lagi kut .
kuikui

Nak tahu apa yang chomel nih ?
Meh scroll laju - laju .

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Scroll ke bawah lagi .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Jeng jeng jeng . . 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
=.='  ( sabo jealah ) hehe
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
OPS ! STOP !
TADAAA !

NUR HELIZA HELMI

( Subhanallah . )

Auuuw ! Tomeynyaa !


Siapa bilang gadis melayu tak menawan 
kihkih


Cantik ooh !


Nur Heliza Helmi lah yang 
Ina maksudkan tadi .
Subhanallah . .  .
Cantiknya ciptaan Allah S.W.T


DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.