AFB FEEDS

Baca Secara Online II

Assalamualaikum! Konnichiwa!
 ^_^

*ENTRY BERSAMBUNG DARI 'BACA SECARA ONLINE I' DAN SAMBUNGANNYA"BACA SECARA ONLINE III*

Entry ini adalah sambungan entry INI?
Entry yang simple tapi top 2 paling femes dalam blog ini.
Wah! Alhamdulillah. Tak sangka entry yang simple camtu boleh
tarik perhatian orang ramai.

Ramai yang tanya full version novel boleh ke tidak baca secara online.
 Jawapan saya YA dan TIDAK!
Novel-novel yang berada dipasaran TIDAK ada dimana-mana laman web
atau lebih tepat lagi dalam internet. Anda boleh baca secara online tapi hanyalah
bab-bab awal novel. TAPI! Bukan semua juga novel yang boleh anda baca
 bab awal. Kita tidak boleh sesuka hati nak upload full version
dalam internet novel yang berada dipasaran.

Manakala yang boleh anda baca secara full version ialah mini novel yang
ditulis dimana-mana blog atau laman web penulis.
 Anda juga boleh baca cerpen secara online.
Okey, sekarang dah faham ke tidak? =)

Saya ada link blog penulis. Contohnya, SuriRyana, AcikLana, IzzAlejandra,
AdahHamidah dan ramai lagi. Malah blog penulis diblog pun ada.
Kalau nak tengok lebih lanjut boleh
rujuk kat bloglist 'LINKIE ♥' disebelah kanan blog Miss Spectacles ini.

Nak baca bab awal novel Teduhan Kasih dan Sebenarnya, Saya Isteri Dia tak?
; D

TEDUHAN KASIH


SEBENARNYA SAYA ISTERI DIA
 (BAB 1) (BAB 2) (BAB 3) (BAB 4) (BAB 5) (BAB 6)
(BAB 7) (BAB 8 & 9) (BAB 10) (BAB 11) (BAB 12) (BAB 13)
(BAB 14) (BAB 15) (BAB 16) (BAB 17) (BAB 18, 19 & 20) (BAB 21)

SELAMAT MEMBACA! ^_^

You Might Also Like

7 Surat Cinta

  1. I nak tanya. Novel "hadirkan cinta buat aku" ada ndak? Sudah lama mencarinya,

    ReplyDelete
  2. Bestt.
    Novel hadirkan cinta buat aku ada ndak?
    Sudah lama mencarinya

    ReplyDelete
  3. setitis kasih darmia ada tak kalau ade novel nak dijual pon boleh jugak

    ReplyDelete