ABC Kelapa di Pantai Cahaya Bulan

Sejak duduk berjauhan dengan family ni, sejak masuk asrama, kalau balik ke Kelantan.... Pantang tersalah cakap mengidam nak makan apa-apa pasti mak ayah Ainaa akan tunaikan. Macam semalam, Ainaa cakap kat mak ayah teringin nak makan abc sebab dah lama tak makan. Jadi semalam abah bawa cari abc di Kota Bharu tapi tak ada.

Dan hari ini, sekarang ni.... Abah bawak pergi makan abc sambil makan makanan laut celup tepung di Pantai Cahaya Bulan. Yeay!


Kenyang perut tambah bila abc dah cair, kenyang dengan air. Fuhh. Memang sedap la tidur malam ni. Haha.

7 ulasan:

  1. pcl 1st time.try makan ni kat Padang Besaq.. ok la, sedap.

    BalasPadam
  2. sedapnyaaa..suka aiskrim ice iceeee

    BalasPadam
  3. Sedapnyaa. Nyumm nyumm. Tetiba lapar abc. Ainaa belanja boleh? Hihi

    BalasPadam
  4. Terasa sedap aiskrim tu Nik Ainaa..
    Itu baru tengok gambar apatah lagi bila dapat rasa..
    Mesti terbaek kann

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.