My Nuffnang & 8Share

 Assalamualaikum!

Saya rasa sudah ramai blogger yang tahu tentang NUFFNANG bukan? Salah satu tempat blogger menambah 'wang saku' mereka. Ada yang ragu-ragu tentang Nuffnang?
Entry ini bertujuan untuk anda (blogger-blogger) melihat kebenarannya.
Sama ada boleh dipercayai atau tidak. Jom ikuti MY NUFFNANG !!







- CEK PERTAMA DARI NUFFNANG -

- HALAL ATAU HARAM  UPAH DARI GOOGLE ADSENSE & NUFFNANG - *HOT ENTRY *

- CEK KEDUA DARI NUFFNANG -

- CASH OUT KALI KETIGA -

- CPUV KALI PERTAMA -

- CEK KETIGA DARI NUFFNANG -

- CPUV LAGI -

- CASH OUT KALI KE-4 -

- CEK KE-EMPAT DARI NUFFNANG -

- CASH OUT KALI KE-5 -

- CASH OUT KALI KE- 6 -

 - STATUS NUFFNANG & 8SHARE -

- CASH OUT KALI KETUJUH -

- MERAJUK SEKEJAP -

- CPUV BULAN MAC-

- CPUV BULAN APRIL -

- STATUS CPUV ON GOING -

- CPUV BULAN JUN  -

- CPUV JULAI -

CASH OUT YANG KE-8 -

- CPUV OCTOBER -

- KEMPEN NIKE RUNNING TIGHT & PHYSIOGEL-READY FOR ANY..... -

- KEMPEN MAGGI KARI - CURRY FESTIVAL -

- KEMPEN SAMSUNG GALAXY A LAUNCH -

- KEMPEN MI SEDAAP KRISPI DIGITAL -

- KEMPEN AMBANK TRUE LAB + SOUTH AUST TOURISM + PDB CNY COFFEE BREAK -

- CPUV MATRADE BRAND AWARENESS -

- KENAPA EARNING LAMBAT NAIK -

- CASH OUT YANG KE-9 -


| 8SHARE |

8 ulasan:

  1. Assalammualaikum .. Done click your iklan ^^ ..
    Bleh tlong klik blik tk ? :)
    - http://bit.ly/1ddmQc2
    - http://bit.ly/1ddmUsw

    BalasPadam
  2. ASSALAMUALAIKUM...
    Boleh ajar saya guna nuffnang tak?
    PM saya di sini :) https://www.facebook.com/nurfarah.zura

    BalasPadam
  3. mna lg okey, nuffnang @ 8share?

    BalasPadam
    Balasan
    1. dua2 ok. dua2 seng dpt duit. tapi kalau nuffnang ni xyah promote. hanya tepek kat blog n tnggu kawan2 pelawat klik. klau dah dpt cpuv kempen lagi senng. setiap pelawat dtg ke blog dh dapat hasil.

      kalau 8share, kena share link n akan naik duit klau org klik link iklan tu jea. ada pelbgai iklan n sentiasa bertukar. jd kena slalu rajin2 share. tapi 8share ni klau rmai yg klik, lgi senang dpt duit n lagi seng nk cashout. hanya tnggu dlm 1-3 minggu, duit dah ditransfer ke bank.

      Padam
  4. Assalamualaikum...
    Nak tanya pasal nuffnang boleh..??
    Pm sy email ⇨ anna_koreangirl@yahoo.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. WSALAM. sis Zara boleh PM saya dulu kat page Nik Ainaa. ada kt sbelah sidebar. TQ :)

      Padam
  5. minta tunjuk ajar gk cara guna nuffnang

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.