King Coco Dijadikan Bahan Ketawa

king coco, king coco mix, coco banyak mix, skandal king coco, capt azrin, king coco kahwin, perampas, isteri kedua, curang, bohsia, gadis litar,


Isu King Coco ini makin menjadi-jadi setelah video yang diakuinya kononnya mempunyai banyak mix menjadi viral dan dijadikan bahan ketawa oleh masyarakat. Pada awal tahun 2017, kita dihebohkan dengan cerita "KING COCO SELAMAT BERKAHWIN DENGAN CAPT AZRIN ANAS". Macam mana tak jadi viral bila sebelumnya kenyataan yang king coco mempunyai skandal dengan suami orang (dah jadi laki dia dah pun) turut jadi viral. Memang hebat PENANGAN KING COCO ini, setiap kata-kata atau perbuatan dari dia pasti akan jadi viral.



King Coco dijadikan bahan ketawa:


Memang selepas viral video si coco ni yang bercakap mat salih dan mengakui dirinya mempunyai banyak mix, king coco menjadi bahan ketawa masyarakat kita dan bukan itu saja... Foreigner pun sekaki turut mengetawakan si coco mix ini. Ini apabila video Mat Dan dan Rhys yang meneka nama artis Malaysia namun di last video gambar king coco yang ditunjukkan dan respond Mat dan bersama Rhys terhadap King Coco memang sangat melucukan!


Video Mat Dan dan Rhys Teka Nama Artis Malaysia:


<< KLIK SINI UNTUK LIHAT VIDEO>>




ANDA INGIN SEWA TAPAK ATAU IKLAN PRODUK DI BLOG INI? WHATSAPP SEKARANG 019-9632283 ATAU PRIVATE MESSAGE KE FACEBOOK AINAA AZLAN 

3 ulasan:

  1. hahahaha lawaklah.. serius tak boleh nak berhenti gelak XD

    BalasPadam
  2. kesian si Coco ni. Tak tahulah nak cakap apa. Salah sendiri juga...

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.